NovaCAID
NovaCAID doo
NovaCAID

NovaCAID
Visok kvalitet usluge, svaki put

linija

Dizajn novih proizvoda

bela linija

NovaCAID

linija

Dizajn je svuda oko nas, u mnoštvu predmeta koji nas okružuju. Dizajnom proizvoda pridobijaju se kupci i danas praktično nema proizvoda kod kojeg dizajn nije bitan. Osnovna odlika dizajna je da se on neprestano menja, on se može ponavljati u nekim elementima, ali on je, u suštini, uvek drugačiji. Kada se govori o dizajnu, jedan od najbitnijih segmenata je dizajn industrijskih proizvoda.

Svrha dizajna je da privuče pažnju, motiviše, obavesti, zainteresuje, ali i edukuje. Najvažniji deo dizajna jest funkcionalnost. Dizajn je uticao i na pojavu novih tehnologija, sam mobilni uređaj jest proizvod dizajna, računari, automobili... Zapravo, u jednom trenutku postajemo fascinirani prisutnošću dizajna oko nas, no on nas negde i primorava da donesemo svoj stav, korigujemo svoja uverenja, menjamo svoje navike.

dizajn novih proizvoda

dizajn novih proizvoda

Težimo da kvalitet novog proizvoda uvek prati promišljeno stilsko i idejno rešenje samog proizvoda kako bi se, uz dozu estetike, poslale poruke proizvođača o upotrebi i kvalitetu proizvoda. Ambalaža i izgled proizvoda je odraz filozofije i funkcionalnosti samog proizvoda kao dizajnerski komplet formi tj oblika. Estetski i funkcionalno atraktivan dizajn proizvoda stvara zadovoljstvo i na strani kupaca i na strani proizvođača.

  Nudimo vam pomoć kod dizajna vaših proizvoda:

 • industrijskih pomagala i uredjaja
 • proizvoda tipa flaše i svih ostalih vrsta pakovanja
 • kućišta računara, pojačala
 • terasa i ograda
 • rashladnih uredjaja...

Posebnu pažnju poklanjamo kvalitetnom prenošenju idejnog koncepta kroz projektni zadatak, tako da i najzahtevnija rad bude u okvirima visokih profesionalnih standarda.

  Istraživanja su dokazala:

 • kupci većinu odluka donose u 5 do 8 sekundi
 • ambalaža je ključna za izgradnju svesti o proizvodu, kao i za odluku o njegovoj kupovini
 • svega 10 do 15 posto ambalaža uspije privući pažnju kupca u sekundi
 • 50 % novih ambalaža se pokazalo lošijim od prethodnih
3d
3d
3d
3d

misija i vizija

Garancija kvaliteta

Pratimo stroge procese kako bismo osigurali da naše usluge uvek zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

Naše obećanje

Zalažemo se da Vam pružimo najbolje usluge. Usluge koje vam nudimo veoma su efikasne zahvaljujući decenijama usavršavanja i obrazovanja. Nastavljamo u protrazi za mogućnostima za inovacije i neprestano poboljšanja.

Naša filozovija

Zadovoljstvo naših kupaca je naš najveći uspeh.

Naš klijent je naš prioritet

Želimo da po posvećenosti kvalitetu i našoj snažnoj etici posebnu pažnju obratimo na naše sadašnje ali i buduće klijente. Naši planovi su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalnu sigurnost i pogodnost našim klijentima. Mi se možemo pohvaliti uslugama koje ispunjavaju različite potrebe naših klijenata. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i uslužnom programu slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.


kontaktirajte nas

All rights reserved © 2020 NovaCAID

Design, Studio Digital , Novi Sad

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH