NovaCAID
NovaCAID doo
NovaCAID

NovaCAID
Visok kvalitet usluge, svaki put

linija

3D štampanje

bela linija

NovaCAID

linija

NovaCAID nudi profesionalnu i pristupačnu uslugu 3D štampe bez obzira da li ste pojedinac ili firma. Koristeći najnoviju tehnologiju 3D štampe sada ste u mogućnost da materijalizujete sve svoje ideje.

NovaCAID vam može pružiti gotovo neograničen izbor 3D modela sa neverovatnom brzinom štampe za proizvodnju jedinstvenih proizvoda. Možete uživati u stvaranju složenih oblika, modela koji mogu biti šuplji ili osvetljeni iznutra. Možete čak koristiti 3D štampane predmete kao model za izradu kalupa ili za njihovu upotrebu. Možete dobiti neverovatne i jedinstvene 3D modele raznih veličina.

dizajn novih proizvoda

3D štampa obuhvata mnoge oblike tehnologija i materijala jer se 3D otisak koristi u gotovo svakoj industriji.

Aparatići za zube, filmski rekviziti, nameštaj, nakit, mašinski elementi, samo su neke mogućnosti primene ove tehnologije u svakodnevnom životu. No, mogućnosti primene 3D ispisa u raznim industrijama sve su brojnije (medicina, arhitektura, građevina, auto-industrija, forenzika, moda, svemir...). Do pre par godina, ovaj prilaz se činio kao naučna fantastika, ali upravo je inženjerstvo doprinelo da se započne sa ovakvim vidom proizvodnje. U trodimenzionalnoj štampi objekat se kreira sukcesivnim nanošenjem slojeva materijala. Omogućava izradu delova i sklopova od više različitih materijala, različitih mehaničkih i fizičkih svojstava.

dizajn novih proizvoda

3D stampac Anycubic Photon S mSLA (UV LCD)

linija

Anycubic Photon S je jedan od popularnijih mSLA (UV LCD) 3D štampača.

mSLA (UV LCD) tehnologija je savršena za korisnike kojima su potrebni odštampani modeli sa izraženim detaljima. mSLA (UV LCD) tehnologija koristi tečni resin (tečnu smolu) kao materijal i LCD ekran sa UV svetlom, kako bi u jednom prolazu izgradila čitav sloj modela, nakon što se jedan sloj stvrdne platforma se podiže i gradi se naredni sloj.

Najčešći korisnici su stomatološki tehničari i zlatari. Anycubic Photon S 3D štampač je za preduzeća kojima su potrebne male i precizne komponente. To je savršeno sredstvo za inženjere koji rade u istraživačkim i razvojnim odeljenjima i na proizvodnim linijama u različitim industrijama od automobila do aerodroma do potrošačke elektronike. Anycubic Photon S 3D štampač je za umetnike i industriju zabave. Mogu se napraviti detaljne figurice za društvene igre. Mali složeni pokloni u ograničenim serijama su savršeni za marketinške i službe za odnose s javnošću.

bela linija

Karakteristike:

linija

 • Koristi LCD ekran sa UV svetlom kako bi polimerizovao tečnu smolu (405nm)
 • Visoka rezolucija i preciznost – 47µm po X/Y osi, 25-100 µm po Z osi
 • Velika radna zapremina 115 x 65 x 165 mm
 • Brzina 20mm/h (zavisi od rezina koji se koristi)
 • Sistem za filtraciju vazduha nudi zdravu atmosferu i filtrira neprijatan miris.
 • Ima integrisan ekran osetljiv na dodir
 • Jednostavan za upotrebu i podešavanje
 • Visoka rezolucija ekrana 2k


Razlika između Anycubic Photon-a i Anycubic Photon S 3D štampača:

linija

 • Linearni klizači Z ose i poboljšan sistem izvora UV svetlosti obezbeđuju veću preciznost u štampi
 • Bolji kontrolni ekran na dodir i bolje urađen interfejs
 • Ploča za štampu nije ofarbana što je čini boljom za lepljenje prvog sloja
 • Uređaj je manje bučan
3d
3d
3d
3d

misija i vizija

Garancija kvaliteta

Pratimo stroge procese kako bismo osigurali da naše usluge uvek zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

Naše obećanje

Zalažemo se da Vam pružimo najbolje usluge. Usluge koje vam nudimo veoma su efikasne zahvaljujući decenijama usavršavanja i obrazovanja. Nastavljamo u protrazi za mogućnostima za inovacije i neprestano poboljšanja.

Naša filozovija

Zadovoljstvo naših kupaca je naš najveći uspeh.

Naš klijent je naš prioritet

Želimo da po posvećenosti kvalitetu i našoj snažnoj etici posebnu pažnju obratimo na naše sadašnje ali i buduće klijente. Naši planovi su pažljivo izrađeni kako bi pružili maksimalnu sigurnost i pogodnost našim klijentima. Mi se možemo pohvaliti uslugama koje ispunjavaju različite potrebe naših klijenata. Za sva pitanja koja bi nam želeli postaviti o našem poslovanju, ponudi i uslužnom programu slobodno nam se obratite a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku izađemo u susret.


kontaktirajte nas

All rights reserved © 2020 NovaCAID

Design, Studio Digital , Novi Sad

pozovite nas odmah  POZOVITE NAS ODMAH